Echinaceával a megfázás ellen

Az Echinacea egy gyógynövény, amely influenzás megbetegedések kezelésére alkalmas. Sok kutatás igazolta már, hogy ez a gyógynövény erősíti az immunrendszert és csökkenti a megfázás súlyosságát és időtartamát. Nem véletlen tehát, hogy az echinacea az egyik legkedveltebb gyógynövény már Magyarországon is. Ha gyógynövény kúrába kezdünk, érdemes kikérni kezelőorvosunk véleményét. A keresztreakciók esélye nagyon kicsi, de a biztonság és az egészségünk mindennél fontosabb. Szerencsére a hagyományos(nyugati) orvoslásban is egyre népszerűbb a manuálterápia, és az alternatív gyógyászat.

Mi az echinacea?

Az echinacea egy virágos növény, amely az egész Egyesült Államokban és Kanadában, illetve Európában is megtalálható. Kilenc echinacea fajt ismerünk. Helyenként bíbor kasvirágnak, vagy fekete szemű zsuzsannának hívják. A virágok és gyökerek alkalmasak az echinacea kiegészítők, folyékony kivonatok és teák előállításához. Az emberek már évszázadok óta használják az echinaceát különféle gyógyászati célokra.

Echinacea a megfázással szemben

Tanulmányok igazolják, hogy az echinacea nagy hatékonysággal képes megfékezni a megfázásos, influenzás tüneteket, sőt a betegség kialakulásának esélyét is nagyban csökkenti. Kedvező hatást fejt ki az immunrendszerünkre, növeli a fehérvérsejt számot, ezáltal növeli a szervezet ellenálló képességét, illetve közepesen erős gyulladáscsökkentő. Vírusos megbetegedéseknél esetenként előforduló bőrpír, kiütések kezelésére is alkalmas.

Nagyon fontos, hogy az előírt mennyiséget ne lépjük túl.

BioCo Retard C-vitamin1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

BioCo Retard C-vitamin 1000mg Csipkebogyós Családi csomag 100db

Nyújtott felszívódású, hosszan tartó hatású C-vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. 

Ár: 2890 Ft
Megnézem

C-vitamin 1000 mg +D3-vitamin tabletta 100 db (JutaVit)

C-vitamin 1000 mg + D3-vitamin tabletta 100 db (JutaVit)

Nyújtott felszívódású, hosszan tartó hatású C-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény D3-vitaminnal, cinkkel és csipkebogyó kivonattal. 

Ár: 2495 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!